به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح دوشنبه در نشست برنامه ریزی آموزشهای مهارتی در صنایع استان بوشهر اظهار داشت: توانمندسازی نیروی شاغل در صنایع همیشه مورد توجه صاحبان صنایع بوده و لازم است آموزشهای مهارتی بهطور جدی در بخش صنعت بهمنظور ارتقای آموزش، مهارت، خلاقیت، کارآفرینی و گسترش آموزشهای مدیریتی و مهارتی موردنیاز صنایع توسعه یابد.
وی با بیان اینکه مهارت آموزی، عنصر اصلی و محرک اشتغال و رونق اقتصاد در استان بوشهر است، اضافه کرد: ارتقای مهارت منابع انسانی صنایع و صنوف از طریق ایجاد مراکز آموزش جوار کارگاهی و آموزشی ضمن کار محقق میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر خاطرنشان کرد: این ادارهکل برای آموزش صحیح نیروی کار و ارتقای مهارت شاغلین آمادگی توسعه آموزشهای مهارتی در صنایع و صنوف سراسر استان را دارد.
دراهکی از مهارت آموزی ۱۶۰۰ نفر از شاغلین در کارگاههای صنایع و اصناف استان بوشهر در سال جاری خبر داد و افزود: آموزشهای فنی و حرفه ای بر اساس ظرفیتهای اقتصادی و صنعتی استان بوشهر در بیش از ۲۰۰ حرفه مهارتی ارائه میشود.
برگزاری ۱۱۰ دوره مهارتی در جوار کارگاهی
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با اشاره به برگزاری ۱۱۰ دوره مهارتی در بخشهای مراکز جوار کارگاهی، کارگاه صنایع ضمن کار و کارگاه صنایع و اصناف در استان بوشهر در سال جاری، گفت: باید به جای اتکا به ثروت نفتی به داشتههایمان اتکا کنیم و به منابع انسانی توجه ویژه داشته باشیم.
دراهکی با بیان اینکه خوشبختانه دولت سیزدهم توجه و حمایت ویژهای به موضوع مهارتآموزی دارد اظهار کرد: آموزش فنی و حرفهای یعنی مرتبط کردن آموزش با دنیای کار و در این شرایط اگر بخواهیم از آموزش کارگران و کارکنان، به عنوان رکن بهره وری در سازمانها و اصناف کمک بگیریم، باید موضوع آموزش کارگاهی را جدی گرفته و برای آن برنامه ریزی داشته باشیم.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر با تأکید بر ضرورت تبدیل مهارتآموزی به فرهنگ عمومی و گفتمان غالب در جامعه، افزود: سرمایههای انسانی به مدد آموزش توأم با پرورش خواهند توانست تواناییهای نامحدود خود را در میدان عمل به منصه ظهور برسانند.
نظر شما